gönderen KoS tarih Çrş Şub 25, 2009 3:21 am
Burdaki dil dosyasını atıp admin panelimden seçtiğimden hatalar verdi. Bende eski english ayarlarına getirdim. Daha sonra sizin .rar dosyanızı bir klasore çıkarp içinden email klasorunu kendi klasorume koydum. Daha sonra benim english klasorundeki main.php ile sizin turkce klasorunuzdeki main.php sayfalarını açtım ve bendekilerle değiştirdim bu şekilde sorun yaşamadım.
Türkce dilinde eklenen main.php de bazı hatalar demiyeyimde bana göre yanlışları burdan belirtmek isterimki belki birilerine fayda olur.
İmaj yerine resim yazılabilir.
Misc bölümünde ;
$lang['new_images'] = "Yeni resimler";
$lang['top_images'] = "Hit resimler";
$lang['user_online'] = "Şu an sitedeki online kullanıcılar: {num_total_online}";
Search bölümünde ;
$lang['search_by_keyword'] = "Aranacak kelime:<br /><span class=\"smalltext\">VE , VEYA kelimelerini kullanrak aramanızı daha detaylı yapabilirsiniz. (*) kullan yada bilgilerini.</span>";
Paging bölümünde ;
$lang['paging_stats'] = "Bulunan: {total_cat_images} resim {total_pages} sayfada. Görünen: ilk sayfadan {first_page} son sayfaya {last_page}.";
yapılabilirdi diye düşünüyorum.Bu tamamen kendi fikrim bilmenizi isterim. Ayrıca ben photo-box temasını kurdum bugün mesela birde şöyle birşey farkettim.
templates/photo-box/thumbnail_bit.html
burada ing yazan cat yerine kat veya yer yazılabilir. Ekleyen kısmına ise Üye yazılarak daha tatlı görünmesini sağlıyabilirsiniz.
İnsanlık yatak döşek arkadaşlık zaten ölmüş.