4images.gen.tr DUYURU-HERKES OKUSUN LÜTFEN

Sitemizden Duyurular ve Kurallarımız

4images.gen.tr DUYURU-HERKES OKUSUN LÜTFEN

Mesajgönderen AKIN tarih Prş Eki 09, 2008 3:59 pm

Sitelerinde her zaman kul hakkı,islam,islamiyet,din,Kuran-ı Kerim,ALLAH c.c den bahseden kendini bilmez bir or. cocugu (sitemizde admindi yasaklandı bunu okuyan herkes kim oldugunu biliyor ) 4images destek sitesi açmaya kalkmıştır.
Bu siteyi açarken tam 2 ay 4images yetkilileriyle görüşmelerim olmuştur.İlk başlarda izin vermeyip,mahkemeye veririz'e kadar giden yazışmalarımız sonucunda türkçe destek sitesi olarak

www.4images.gen.tr
'yi açmamıza izin vermişlerdir.Bu süreci çok iyi bilen 4homepages.de/forum da moderatörlük yapan, nasıl mod oldugunu anlamadıgım,4images kurulumunu benden öğrenen adi bir insan tarafından 4images destek sitesi açılmaya kalkılmıştır.
Şimdi sorarlar adama....
Hani sizin kul hakkınız?
Hani arkadaşlık,dostluk anlayışınız?
Hani sizin insanlığınız?
Hani sizin din,kitap sevginiz?islamiyete bağlı yaşayışınız?
Hani sizin kul hakkından korkunuz?

Or. cocuğu diyorum sana çünkü başka bi tabirin yada türkçede bu yaptığına başka denk gelen bi kelime bulamıyorum.

Tüm üyelerimden özür dilerim.

Resim
En son AKIN tarafından Pzr Eki 19, 2008 10:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
AKIN
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen aretias tarih Cum Eki 10, 2008 12:53 am

Böyle şerefsizi adam sanıp muhatap olduk zamanında, şimdi arkası kalktı, ama indirmesinide biliriz merak etmesin, AKIN bu siteyi kurarken verdiği çabalara ben şahidim, hiç bir kazanç yada reklam amacı olmadan sadece 4images scriptini Türk kullanıcılara kazandırma amacı için kuruldu bu site, demekki kimseye iyilik yapmıcaksın, bak 4images'i senden öğrenen adam kişisel kazanç sağlamak için kafasına göre kimseye sormadan site açıyo, yazıklar olsun, ama bu camiadaki kardeşlerimiz kimin ne olduğunu az çok öğrenmiştir, bilmeyenlerde bu yazıları okuyup adamlarını iyi seçsinler..
Biz bazıları gibi yabancı modları Türkçeye çevirip ben yaptım diye yayınlamıyoruz, emek verip, göz nuru döküp, kafa patlatıp ortaya bişeyler çıkarıyoruz, www.gallerytuning.com bana ait, 4images 1.7.6 modifiye edilerek yapıldı, bana benim sitemin bir eşini daha gösterebilirmisiniz, hayır, çünkü tüm özellikleriyle bana ait bir tasarım, haber modu olsun video modu olsun phpbb entegrasyonu olsun tamamı bana ait, biz AKIN'la bu modları burda yayınlayıp tüm kullanıcılarla paylaşmayı düşündük, ama iyiki paylaşmamışız ,böyle rantcı şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmüş olucaktık..
AKIN sende siteye reklam almalısın bundan sonra, kimse değer bilmez, herkez D..... şerefsizi gibi sömürür, beslersin kargayı gözünü oyar yani, boşver ne kazansan kârdır kardeşim..
Kullanıcı avatarı
aretias
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen XeroX tarih Cum Eki 10, 2008 1:49 am

Ne küfretmeye ne de güzel parmaklarımı bilgi emek hırsızları için yormaya niyetim yok!
Birçok Wm sitesinde üyeliğim var!
Ve ilgilendiğim tek sistem 4images değil!

Dolayısıyla bir çok insanı tanıyorum ve yüzyüze olmuşumdur!
Dolandırıcısı yalancısı falani filani hikayesi diye gidiyor bunların cinsi!

Her insan özünü sözünü ortaya koyar!
Başka insanlarda bu söze ve öze not verir!

Valla benim gözümde bu eleman koca bir 0 aldı şu anda!

Olduğun gibi devam et eleman!
Biz buradayız lazım olursa ara ! :lol:

Komik durumlar arşivine biri daha eklendi! :D
Kullanıcı avatarı
XeroX
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen pi24 tarih Cmt Eki 11, 2008 6:16 pm

Akıncım kafana niye takıyorsun. İsteyen istediğini yapsın. Biz burdayız ve bizden daha iyi bu işi yapacak kişilerinde bir başka yerde olabileceğini sanmıyorum. Olsada farketmez. Sen tüm iyi niyetin ve emek vererek burayı kurdunsa hiçbiryer burdan daha iyi olmaz meraklanma.

zaten yakında burayı ben ana sayfamda haber olarak tanıtıp link vereceğim ana sayfadan. Biraz içerik gelişsin diye bekliyordum. Şimdi iyi halde.

Üzme sen kendini akıncım. Herkez gitsede ben burda olacağım allahın izni ile. gerekirse 24 saat burda destek veririm be.
Kullanıcı avatarı
pi24
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen AKIN tarih Cmt Eki 11, 2008 6:16 pm

Sorarlar adama neydin ne oldun diye
Kullanıcı avatarı
AKIN
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen pi24 tarih Cmt Eki 11, 2008 6:17 pm

bu arada yarın yani pazar günü bursaya geliyorum bi işim var. özelden cebini verde görüşelim geldimde.
Kullanıcı avatarı
pi24
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen AKIN tarih Sal Eki 14, 2008 12:29 pm

bu mesajı silip senide banlardım ama

Resim
Kullanıcı avatarı
AKIN
Site Admin
Site Admin

Re: 4images.gen.tr DUYURU-HERKES OKUSUN LÜTFEN

Mesajgönderen biyolojikders tarih Pzr Şub 15, 2009 11:45 pm

eski bi olay ama gerçekten çok üzücü bi olay.. akın abi ne oldu bu durum?
http://www.biyolojitube.com
http://www.biyolojikders.com
http://gokhan.karatas.gen.tr
------------------------------------------
Hayat... Hepsi Bir ya Sonunda...
Kullanıcı avatarı
biyolojikders
Moderatör
Moderatör

Dön 4images Duyurular & Kurallar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir